Mumma © 2020

Nyheter - Det senaste skvallret

 

 

 

Mummas första gig på sex månader

2020-07-31

 

På grund av pandemin så blev ju hela sommaren inställd för vår del. I lördags gjorde vi dock vårt andra gig i år. Det var väldigt speciellt eftersom det var covid19-anpassat. Det finns en video från giget (se här)

 

Mumma the partyband (MkII) firar 10 år som band

2020-02-24

 

Exakt idag för tio år sedan hade vi vårt första gig med Mumma the partyband MkII. Detta efter en tre års paus.


Vi vill passa på att tacka alla goa människor vi mött under åren, före detta mummaiter (tidigare medlemmar), vikarier, publik, arrangörer, våra respektive, och annat löst folk som gjort det lätt eller ställt till det för oss!

Stor kram till er!


Kolla in videon som är ett kollage av bilder och filmklipp från dessa 10 år.

Musiken i videon sepades in under ett gig den 25:e januari i år.

Videon hittar du under menyn "Titta"

 

Offentligt gig - The Tivoli den 27:e september

2019-08-19

 

I sommras spelade vi på The Tivolis utescen. Kvällen var fantastisk på alla sätt. Härlig publik, bra tryck och underbart väder. Den 23:e september kliver vi åter upp på scenen på The Tivoli. Denna gång inomhus. Alla är välkomna för en kul och njutbar kväll. Mat finns så om man är hungrig är det bäst att boka bord.


Förutom giget på The Tivoli har vi även en hel del under slutet av augusti samt hela september. Både firmafester och privata tillställningar. Det finns dock fler lediga datum i höst och vinter om er fest vill lyfta med ett proffsigt partyband med fokus på att näst intill riva stället. ;)

Sist men inte minst så finns en liten video att titta på från sommarens gig på The Tivoli. Missa inte! Rock on!

 

David har haft premiär

2019-01-25

 

Som vanligt har sidan inte uppdaterats på ett tag. Men ni som följer oss på facebook vet säkert att David Fremberg tackat ja till jobbet som bandets nya frontman och sångare. Vi är mycket glada för att ha honom med och hälsar honom välkommen! Samtidigt tackar vi Jocke för en grym insats i Mumma. Han har varit Mumma trogen sedan 2010.


Behöver ni band till fest så passa på att boka. För nu pågår bokningarna för fullt inför vår och sommar!

Det var allt för nu. Ha det gott allesamman!

 

Ny video

2018-10-10

 

Nu var det ett bra tag sedan denna sida uppdaterades men den som väntar på något gott... Vi har haft ett kul år hittils och det gillar vi. På höste brukar det tunnas ut något med antalet bokningar och så även i år. Så är ni i festtankar så hör gärna av er så finns det en stor channs att vi har ett datum ledigt för er. Vidare så har vi lagt upp en ny video från sommarens Musikfest i Ekeby där vi blivit något utav ett husband. Detta året hade vi äran att agera kompband åt Martin Stenmarck. Kolla gärna in videon här!. Sen har vi en sista nyhet som rör vår sångare, Joakim som tyvärr valt att hoppa av bandet för att prioritera familj och barn. Men vi har haft tur som redan hittat en ny sångare. Presentation av honom kommer senare

Det var allt för nu. Ha det gott och rock on!

 

Längesen...

2017-05-27

 

Nu var det väldigt längesen denna sida uppdaterades. Sedan sist har vi haft massor av kul spelaningar. Förutom ett gäng fester och bröllop så har vi bland annat spelat tillsammans med Patrik Isaksson, på stora scenen på Landskronakarnevalen. I mars hade vi en helt underbar vecka i Österrikiska Matrei där vi åter var och spelade på après ski. Hur som helst så har det skett en liten uppdatering med några nya videoklipp. Under sommaren har vi en hel del bokat och vi ser verkligen fram emot sommaren och resten av året.

Ha en skön sommar och glöm inte att titta in på vår facebooksida där man kan hitta många fler bilder, videoklipp och annat skoj!

 

Patrik Isaksson

2016-06-06

 

Den 18:e juni kommer Mumma att agera kompband åt Patrik Isaksson på Ekeby Musikfest (vid Ekeby Möbelaffär). Vi går på klocka 21:00. Efter att vi spelat med Patrik kommer vi att fortsätta kvällen ända till stängning med partymusik, Mummastyle. Alla är välkomna!

 

Nya låtar

2016-02-02

 

Eftersom vi håller på förfullt att med att repa in nya låtar så har vi då även passat på att uppdatera repertoaren som kan laddas hem från länken till höger.

 

Nytt videoklipp

2015-11-13

 

Förra helgen gjorde vi en spelning på en födelsedagsfest och då passade vår ljudtekniker och kameraman, Lasse Jison Johansson att dokumentera detta. Resultatet kan man se här. Och låten är Shut up and dance som bandet Walk the Moon gjort.

 

Mumma i replokalen

2015-10-16

 

En period av repetition pågår just nu för fullt i Mummas nya replokal. Allt för att hålla oss uppdaterade med nya låtar och för att vidga vår redan breda repertoar. Kul har vi i alla fall för det är härligt med lite nytt.

 

Fredrik Jansson ny Mummamedlem

2015-08-18

 

Nu är provanställningen över... Vi vill här med presentera Mummas nya keyboardist, Fredrik Jansson. Fredrik har tidigare ett förflutet i band som Helene och gänget samt Prebens pågar. Han debuterade i Mumma redan den 23:e maj i år efter att Mumma och Lasse valt att gå skilda vägar. Därmed tackar vi Lasse och önskar honom lycka till och så välkomnar vi Fredrik i bandet.

 

Mumma spelar på Après Ski i Österrike

2015-02-03

 

Sedan ett ganska bra tag tillbaka har det varit klart med Hotel Goldried att Mumma ska stå för underhållningen på kvällarna efter skidåkningen. Detta sker i mars vecka 12. Bandet kommer då att ha vikarier på sång och gitarr. Detta är två eminenta musiker från bandet Monotouch, Kenneth Svensson och Pierre Werner. Därför repas det för fullt just nu så att vi får med en gedigen repertoar.

Sitt inte hemma och ha tråkigt. Häng med och åk skidor och festa loss med oss! ;)
/Mumma

 

Nya videoklipp mm

2014-09-22

 

Nu var det ju ett tag sedan vi uppdaterade vår sida (desto mer händer på vår facebooksida). Hur som helst så har vi lagt upp två nya filmklipp här på sidan samt en affisch om man nu vill ha en hemma på väggen. ;) Håll till godo!
/Mumma

 

Nya låtar på repertoaren

2014-01-27

 

Efter ett härligt slut på år 2013 har Mumma nu repat in ett antal nya låtar på repertoaren... och fler ska det bli. Kolla in repertoaren på länken till höger!

 

2014 här kommer vi!!

 

Nya videoklipp

2013-10-30

 

Nu har vi lagt till några nya videoklipp från ett kul gig på oktoberfesten i Bjuv i helgen. Håll tillgodo!

 

Skånerock och oktoberfest

2013-10-21

 

Vi kommer att spela på Skånerock 2013 på Dammstorps gård nu på fredag (25:e oktober). Skånerock är en rockgala för människor med funktionsnedsättningar som har anordnats sedan ca 15 år tillbaka utav blivande fritidsledare från Eslövs folkhögskola. Vi ser det som en ära att få spela på detta evenemang. Det ska bli superkul. Läs mer om det här!

 

På lördagen är det dags för Mumma att gå loss i Bjuv på deras årliga oktoberfest. Vi går på kl 23:00 och underhåller till kl 01:00. Alla är välkomna!

 

I väntan på helgen kan ni avnjuta ett nytt videoklipp som finns under rubriken Titta.

 

Fler offentliga gig bokade

2013-09-15

 

Vi har nu ett antal offentliga spelningar framför oss.

 


  • 2013-09-21 Dösjebro IF firar 75 år - Folkets hus i Dösjebro
  • 2013-09-28 GO Fitness firar 1 år - Parapeten i Helsingborg
  • 2013-10-20 Koncert - Paddy's Pub och Restaurang i Malmö
  • 2013-10-21 Koncert - Paddy's Pub och Restaurang i Malmö
  • 2013-10-25 Skånerock 2013 - På Dammstorpsgård utanför Lund
  • 2013-10-26 Oktoberfest - I Bjuv

 

Vi har även lagt ut några nya videoklipp från vårt gig på Findus i Bjuv här om helgen. Titta gärna under knappen "Titta".

 

Nya videoklipp

2013-08-27

 

Nu har vi lagt till två nya videoklipp från en bröllopsspelning i helgen. Enjoy!

 

Oktoberfest i Bjuv

2013-08-08

 

Vår bjuvpåg Jocke är på hemmaplan när Mumma spelar på oktoberfesten i Bjuv den 26:e oktober. Ta på era lederhosen och sprätt loss med oss!

 

Mumma på Eskilscupen

2013-07-29

 

Vi fick en hastig bokning att spela på Eskilscupen i Helsingborg (Grytan) torsdagen den 1 augusti. Eskilscupen är en fotbollsturnering med över 600 anmälda fotbollslag. Vi kommer att stå på scen c:a kl 18:45 så alla är hjärtligt välkomna!
Mer info här!

 

Nytt videoklipp

2013-07-23

 

Fredagen den 28 juni kl 22:30-01:00 spelade Mumma i Åstorp på Torparedagarna. Här är litet videoklipp från kvällen.

 

Torparedagarna i Åstorp update

2013-06-24

 

Den 28 juni kl 22:30-01:00 står Mumma på scen i Åstorp på Torparedagarna. Välkomna!

 

Nytt videoklipp med Markoolio

2013-06-24

 

Nytt videoklipp finns nu att beskåda. Det är några låtar som Mumma körde tillsammans med Markoolio på Ekeby musikfest. Videon kan ni se här!

 

Torparedagarna i Åstorp bokad

2013-06-18

 

I lördags spelade vi på Ekeby musikfest där vi agerade kompband åt självaste Markoolio. En spelning som var fantastiskt kul med 1500 personer i publiken. Den 28:e juli är det dags för ännu en offentlig spelning. Denna gång utan Markoolio på Torparedagarna i Åstorp. Kom gärna och lyssna. Vi återkommer med tider.

 

Nya videoklipp

2013-05-30

 

I lördags hade vi Patrik Norén bakom mikrofonen eftersom vår strupmagiker var på smekmånad med sin fru och glassade på Filippinerna. Giget blev inspelat och resultatet ser du här!

 

Uppfräschning

2013-05-14

 

Vi har lagt lite nya bilder och uppdaterat lite text på hemsidan. De flesta bilder på hemsidan är nu även klickbara så att man kan se en förstorad version. Till höger finns numera även en länk till vår You Tube kanal.

Under vintern (som aldrig ville ta slut) har vi repat in en del nya låtar vilket känns kul, framför allt för oss i bandet. Vi kan även konstatera Det kommer att bli en kul sommar och höst med en hel del gig inbokade.

 

Mumma kompband åt Markoolio

2013-04-26

 

Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade sidan och det har hänt en del sedan sist.

Under vintern (som aldrig ville ta slut) har vi repat in en del nya låtar vilket känns kul, framför allt för oss i bandet. Vi kan även konstatera Det kommer att bli en kul sommar och höst med en hel del gig inbokade.

 

En annan superkul nyhet är att vi kommer att agera kompband när Markoolio ska spela på Musikfesten i Ekeby den 15:e juni. Kom och titta/lyssna för det kommer att bli en riktig höjdare! Se nyheten i Helsingborgs dagblad här!

 

Nytt år

2013-01-24

 

Nytt år och ännu ett härligt år ligger för ens fötter. Dessutom har vi redan hunnit genomföra ett gig. Återigen fick vi äran att spela för Gullbergs som denna gång hade bokat Hotell Skansen för en trevlig tillställning. Det blev Quiz och party på hög nivå. En underbar kväll helt enkelt!

 

Snart jul

2012-12-05

 

Snart jul och ett nytt år. Vi har fortfarande några spelningar kvar i år. Sen är det faktiskt en hel del gig som redan är bokade inför nästa år så vill ni boka så snabba på innan det blir ont om lediga datum. :)

 

Nu finns det ännu ett litet videoklipp med några låtar från senaste giget. Ni hittar det här!

 

Dags att för planering av julbord/julfest?

2012-08-20

 

Just nu kanske julbordet/julfesten känns avlägsen men för dig som företagare är det dags för planering. Ett bra coverband är då givet för att få festen att lyfta. Vi hjälper er gärna. Mer information finns att hämta här!

 

Ny gästbok

2012-08-20

 

Vi har facebookifierat vår gästbok testa den gärna. Klicka här för att komma dit!

 

Komplimanger och repertoar

2012-05-30

 

Komplimanger värmer alltid och för en liten tid sedan fick vi en härlig kommentar som vi bara var tvugna att lägga upp här på hemsidan. Den finns på förstasidan (Hem). Vidare så fortsätter vi att utöka vår repertoar för att göra oss så breda vi bara kan. Repertoaren kan skådas här!

 

Uppdaterad repertoar

2012-04-04

 

Just nu pågår intensivt arbete i replokalen för att fräscha upp vår repertoar med lite nya låtar. Vi uppdaterar repertoaren här på sidan efterhand. För att stilla nyfikenheten går det bra att ladda hem repertoaren här!

 

Spotify

2012-03-07

 

Nu kan man lyssna på vår repertoar på Spotify. Klicka på Spotify-länken till höger.

 

Gilla-knapp

2012-01-26

 

På startsidan (Hem) kan man nu klicka på gilla-knappen och det bör man ju göra. ;)

 

God Jul & Gott nytt år

2011-12-22

 

Mumma vill tacka för ett fantasktiskt år med många roliga minnen och möten.

 

Vi önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

 

Vi ses 2012!

 

Gig i Ängelholm

2011-11-23

 

Vi har blivit blixtinkallade för en spelning på Telegrafen i Ängelholm. Passa på och kom och kolla eftersom offentliga spelningar inte tillhör vardagen då vi mest gör exklusiva spelningar på andra evenemang.

På gitarr kommer vi att ha en gästartist och det är inte mindre än gitarrvirtousen Stefan Rosqvist.

Välkommna att rocka loss med oss fredagen den 25:e november på Telegrafen i Ängelholm!

 

Ny keyboardist

2011-08-02

 

Eftersom vår keyboardist Richard Larsson numera spelar tillsammans med 2010 års idolvinnare Jay Smith i bandet Von Benzo som haft stora framgångar det senaste året har vi tillsammans med Richard kommit fram till att det tyvärr inte finns plats för Mumma i Richards kalender. Vi önskar Richard lycka till och hoppas på stor framgång!

 

Efter ett par månader med några fantastiska vikarierande keyboardister har vi nu fått äran att presentera en ny medlem i bandet. Lasse Johansson heter en av dem som vikarierat under några gig. Vi fattade tycke för varandra så här är han nu. Välkommen i bandet Lasse!

 

Vi tar semester

2011-07-14

 

Efter det fantastiska giget den 11:e Juli tar vi semester ett par veckor.

Vi ses igen från och med sista helgen i Juli.

Ha en underbar semester!

/Mumma

 

Mumma ska upplevas Live

2011-01-21

 

Eftersom Mumma vanligtvis spelar på privata tillställningar så tycker vi att du borde passa på att komma ner till Maddes i Landskrona den 5:e mars för lite härlig underhållning. På scen c:a 21:30.

 

 

Ny demo

2011-01-16

 

Nu finns det ännu en demo att lyssna på. Den kan ni ladda hem här.

 

Ny demo

2010-11-12

 

Nu finns det även en demo att lyssna på. Den kan ni ladda hem här.

Fler låtar kommer inom kort.

 

Ny layout

2010-10-04

 

Nu är sidan nästan klar. Hur som helst så är den mer Mumma nu än var den var innan. ;)

 

Håll till godo!

/Jens